14 abr 2010

Exposició quadern de viatges

Tinc moltes coses per a penjar i mot poc de temps per a fer-ho!! Aquí deixe informació de la exposició "Quaderns de viatge" que tindrà lloc a la Fira del Llibre de València. Participem els membres de l´associació d´il.lustradors aportant els esboços dels nostres viatges, els quals complementarà Carles Cano amb els mots pertinents. Tambe hi seran el Green Banquito i Luis NCT. Passeu!! Passeu!!

També teniu informació a la AU
2 comentarios:

  1. jaja me ha molado lo de que estaré! sisis, mi dibujico y yo, y en la expo de Green Banquito de la semana que viene nos veremos... y estaría bien planear alguna colaboración artística y/o musical, que veo que os moveis mucho!

    ResponderEliminar
  2. uf... que putada, eixe dia tenim concert per ací i a eixes hores estarem provant i tal. M'hauria molat estar, a més fa temps que no vaig a la fira de Vlc. Que vaja molt bé!

    mateu.

    ResponderEliminar

Hola,
lo siento pero he tenido que poner la funcion de verificacion de palabra porque algunos cenutrios me estaban llenando el blog con links de publicidad y cosas asi. Solo teneis que escribir la palabra en el cuadro de verificacion y listo. Graciax!