26 abr 2010

Llibre Quaderns de viatge


Estic content perque els companys de L´Associació d´Il.lustradors han fet un gran treball tant amb l´edició del llibre Quaderns de viatge (que inclou 103 il.lustradors) com a l´exposició que l´acompanyava i que encara podeu visitar a la Fira del Llibre de València (fins al 2 de maig).

Reconec que el tema em pareix fantàstic: El Viatge, ja siga físic (quan prens apunts i esbossos d´un altre racó del planeta) o mental (quan, per mitjà dels llibres, et trasllades a un altre mòn, imaginari o no). No m´oblide d´altres tipus de viatges mentals que també han inspirat a dibuixants i pintors al llarg de l´història però no tinc temps d´explicar-los ara :-p

D´altra banda estic content perque la Fira estava plena de gom a gom i això m´encanta, pareix que, malgrat tot, la gent encara te ganes de llegir i de viatjar amb els llibres o els còmics. Estaria be que aquest virus de l´aventura (i l´aventura pot ser tan diversa com els gèneres literaris) es contagiara arreu de la ciutat i del pais, i més enllà!!! una epidèmia llibresca, literària!!!! Tota una societat de malalts d´inquietut, de ments obertes amb ganes d´aprendre coses noves, de conèixer mons diferents o d´inventarse-los!!!!
Be, això es tot, ací deixe un parell de fotos del llibre (l´han tallat els cantonets com si fora precissament un quadern de viatge) per fora i per dins (la meva xicoteta aportació)




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Hola,
lo siento pero he tenido que poner la funcion de verificacion de palabra porque algunos cenutrios me estaban llenando el blog con links de publicidad y cosas asi. Solo teneis que escribir la palabra en el cuadro de verificacion y listo. Graciax!